Харків'яни не можуть купити квитки на потяги: в УЗ назвали причину

У пасажирів не повинно бути приводів для хвилювання

Харків'яни та гості міста тимчасово втратили можливість купувати залізничні квитки у західному напрямку, наприклад, до Львова, Києва та інших міст. "Укрзалізниця" на період з 15 до 25 грудня призупинила їхній продаж. У пресслужбі компанії розповіли журналістам ТСН, чому така ситуація склалася.

В УЗ зазначили, що пасажири не повинні мати приводів для хвилювання, оскільки вони, як і раніше, можуть скористатися послугами перевізника та поїхати у потрібному напрямку у зазначений день. У компанії зазначили, що тимчасове призупинення продажу проїзних документів пов'язане з ремонтними роботами на ділянці у Люботині, що проводяться, і вирахуванням часу, на який буде затримка поїздів.

"Поки що припинено продаж, за місяць до цієї дати, на кілька днів, щоб спрогнозувати — наскільки хвилин затримаються потяги. Це абсолютно технічний нюанс, стандартна процедура, коли триває ремонт колії. У грудні йдуть усі заплановані поїзди. Якщо і буде затримка, то деякі поїзди все одно прибудуть на кінцеву станцію за графіком, бо, наприклад, зможуть прискоритися", - повідомив представник ПАТ "Укрзалізниця" Олександр Шевченко.

Раніше "Коментарі" писали, що у Харкові відремонтують перший єгипетський літак АН-74. Зазначається, що літак прилетить уже 10 грудня. Над нею працюватимуть на потужностях державного авіаційного виробничого підприємства.

Інші новини:

Напередодні у Харкові на 277 автобусному маршруті з'явилося оголошення, що для поїздок необхідно не лише враховувати кількість людей у салоні, а й наявність сертифікатів щодо вакцинації у пасажирів. Чи справді цей документ потрібний для проїзду у громадському транспорті міста – читайте у матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися