Під Харковом сталася автокатастрофа: рятувальники вирізали тіло загиблого водія з машини (ФОТО)

Водій BMW X5 не впорався з керуванням

На 25-му кілометрі автодороги "Харків-Сімферополь" сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої загинув 31-річний чоловік. Про це повідомляється у пресслужбі ДСНС Харківської області.

Як передає джерело, ДТП сталося 30 листопада. Ближче до вечора на лінію "101" надійшов виклик, BMW X5 вилетіло в кювет і перекинулося. Водій загинув на місці події, а його тіло виявилося затисненим конструкціями машини.

Для ліквідації наслідків ДТП було залучено рятувальників 67 Державного пожежно-рятувального посту. Прибувши на вказану адресу, співробітники ДСНС деблокували тіло загиблого.

Зазначається, що дорожньо-транспортна пригода сталася через те, що водій BMW X5 не впорався з керуванням, внаслідок чого авто вилетіло в кювет.

На цей момент подробиці події встановлюються.

У пресслужбі опублікували фото із місця ДТП.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" інформував читачів про те, що в Харківській області сталася страшна ДТП з автобусом та легковиком. Внаслідок аварії водій легкого автомобіля – чоловік 1963 року народження, помер на місці події від отриманих травм. Транспортний засіб отримав сильні механічні пошкодження та буквально було зім'ято. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Холодногірському районі міста Харків сталася дорожньо-транспортна пригода за участю легкового автомобіля Opel та автобуса "Богдан". В результаті зіткнення Opel врізався в залізну огорожу. Зазначається, що водій автобуса порушив правила дорожнього руху, що призвело до ДТП. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися