У Харкові поліція розшукує зниклого безвісти підлітка (ФОТО)

30 листопада 16-річний Роман Старунський пішов із дому і не повернувся

У Шевченківському районі Харкова безвісти зник 16-річний Роман Старунський. Поліція розшукує підлітка упродовж трьох днів. Про це повідомляє пресслужба ГУНП Харківської області.

За інформацією джерела, 30 листопада хлопець вийшов із дому, але надвечір так і не повернувся. Рідні забили на сполох і звернулися за допомогою до поліції. Повідомляється, що до правоохоронців звернувся дідусь підлітка наступного ранку, після того, як онук не повернувся. З того дня про його місцеперебування немає жодної інформації.

У поліції дали орієнтування:

Прикмети: зріст 170 см, худорлявої статури, волосся темно-русяве, очі темні.

Усіх, хто володіє якоюсь актуальною інформацією про місцеперебування зниклого Романа Старунського, просять повідомити про це за телефонами: 0573377880, 0636318179, 102. Будь-яка деталь може бути важливою під час пошуків.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" поінформував читачів про те, що Харківській області з 2000 року розшукують зниклу 19-річну Ірину Бондаренко. Правоохоронці досі проводять пошуки жінки, не втрачаючи надію знайти її та повернути до родини. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у місті Харків безслідно пропав 41-річний Савченко Дмитро В'ячеславович. У день зникнення він подався на роботу на своєму автомобілі BMW 5, але додому так і не повернувся. востаннє машину зниклого безвісти Дмитра бачили в день його зникнення, 29 листопада, на Московському проспекті. Проте більше жодної інформації про місцеперебування чоловіка родичам не вдалося дізнатися. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися