На Харківщині зник неповнолітній: поліція проводить пошуки (ФОТО)

14-річний Максим Неумивакін вийшов із дому і не повернувся

У селі Козача Лопань безвісти зник 14-річний Максим Неумивакін. Хлопця розшукує поліція упродовж трьох днів. Про це повідомили на сторінці Поліції Харківської області у Facebook.

За інформацією джерела, 3 грудня приблизно о 14:00 підліток вийшов з дому, але надвечір так і не повернувся. Родичі забили на сполох і звернулися до поліції. У пресслужбі зазначають, що Максим пішов із дому без телефону. Тож родичі ніяк не можуть з ним зв'язатися.

Особливі прикмети: сіро-блакитні очі, зріст 170 см, щільної статури, волосся темне.

У день зникнення був одягнений: темно-синя куртка з жовтими смужками на кишенях, спортивні штани, кросівки темного кольору.

У коментарях під цією посадою, як і в самій пресслужбі, зазначили, що раніше підліток неодноразово йшов з дому. Усіх, хто має будь-яку актуальну інформацію про місцеперебування зниклого Максима Неумивакіна, просять повідомити про це за телефонами: 057-63-208-88 (чергова частина) або 102.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" поінформував читачів про те, що Харківській області з 2000 року розшукують зниклу безвісти 19-річну Ірину Бондаренко. Правоохоронці досі проводять пошуки жінки, не втрачаючи надію знайти її та повернути до родини. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Харкові безвісти зник 41-річний чоловік. 29 листопада поточного року він вирушив на роботу на власному автомобілі BMW 5, але додому так і не повернувся. Родичі не можуть зв'язатися зі зниклим протягом трьох днів. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися