У Харкові сталася ДТП: є постраждалі (ФОТО)

У ДТП постраждали двоє людей

У місті Харків сталася дорожньо-транспортна пригода за участю автомобілів Daewoo Lanos та Renault Logan. Про це повідомляє видання Depo.Харків, посилаючись на пресслужбу патрульної поліції Харківської області.

Так, за інформацією джерела, ДТП сталося на вулиці Достоєвського, 21 у ніч із 9 на 10 грудня. Зазначається, що внаслідок аварії постраждали двоє людей - водії авто. По фото видно, що автомобілі зазнали механічних пошкоджень.

picture

На цей момент обоє постраждалих перебувають у лікарні. Про їхній стан поки що немає додаткової інформації. Також залишається невідомою причина ДТП.

Співробітники поліції встановлюють обставини цієї дорожньо-транспортної пригоди.

У пресслужбі опублікували фото з місця аварії.

picture

Нагадаємо, раніше портал "Харків. Коментарі" поінформував читачів про те, що в Харківській області сталася страшна ДТП з автобусом та легковиком. Внаслідок аварії водій легкого автомобіля – чоловік 1963 року народження, помер на місці події від отриманих травм. Транспортний засіб отримав сильні механічні пошкодження та буквально було зім'ято. У пресслужбі ДСНС Харківщини опублікували фотографії з місця події. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Холодногірському районі міста Харків сталася дорожньо-транспортна пригода за участю легкового автомобіля Opel та автобуса "Богдан". Внаслідок зіткнення Opel врізався у залізний паркан. Зазначається, що водій автобуса порушив правила дорожнього руху, що призвело до ДТП. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися