На Харківщині горів житловий будинок: ФОТО з місця події

У вогняній "пастці" опинився господар будинку

У селі Байрак, що у Чугуївському районі Харківської області, сталася пожежа на території приватного будинку. Про це повідомляє пресслужба ДСНС Харківської області.

На лінію "101" надійшло повідомлення про те, що в будинку на вулиці Блінова, 16 стався спалах. До місця пожежі було направлено чергове відділення 47 Державної пожежно-рятувальної частини на пожежній автоцистерні.

picture

Прибувши за вказаною адресою, рятувальники встановили, що в житловому будинку горить дах та дерев'яна прибудова до нього на площі 64 кв.м.

На ліквідацію пожежі у співробітників ДСНС пішло більш ніж півтори години. На щастя, внаслідок події ніхто не постраждав.

picture

Як повідомляє видання "Слобідський край", посилаючись на власні джерела, на момент пожежі усередині приміщення знаходився власник будинку. Вибратися самостійно у нього не вийшло, тому на допомогу чоловікові прийшли сусіди та допомогли йому вийти з будинку, що горить.

За попередньою інформацією, причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем. На цей момент подробиці встановлюються.

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що у Слобідському районі Харкова сталася пожежа у багатоповерховому будинку. Рятувальники встановили, що спалах трапився у квартирі на восьмому поверсі. Як виявилося, на балконі спалахнули домашні речі. Площа спалаху становила 10 кв. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло, що на Харківщині спалахнула база відпочинку. Полум'я знищило будівлю. На базі було 10 осіб. 43-річного чоловіка та 35-річну жінку госпіталізували до лікарні з травмами. За попередніми даними, пожежа викликала замикання електропроводки. Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 270 "Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки" Кримінального кодексу України. Докладніше про цю подію читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися