На Харківщині сталася автокатастрофа: у поліції показали ФОТО з місця події

Внаслідок аварії загинув чоловік, який лагодив свою машину в момент, коли до неї в'їхала вантажівка

На трасі "Київ – Харків – Довжанський" сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої загинув 74-річний чоловік. Про це повідомляється у пресслужбі ГУНП Харківської області.

За словами джерела, аварія сталася сьогодні, 10 грудня, приблизно о 6:20. Вантажівка "DAF", за кермом якої перебував 53-річний чоловік, рухалася автошляхом "Київ – Харків – Довжанський" з боку Білгородського шосе у напрямку вулиці Академіка Павлова. У районі 494 км вантажний автомобіль врізався в припаркований легковик "ЗАЗ Славута", який на той момент лагодив його 74-річний власник, стоячи біля передньої частини машини.

picture

Внаслідок пригоди водій легкового авто буквально опинився під колесами своєї ж машини. Пенсіонера доправили до лікарні, проте медикам не вдалося його врятувати. Через деякий час постраждалий помер.

picture

На цей момент подробиці цієї жахливої події встановлюються. Інформація зареєстрована в Єдиному обліку заяв та повідомлень, вирішується питання кваліфікації події за Кримінальним кодексом України.

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків інформував читачів про те, що у місті Харків сталася дорожньо-транспортна пригода за участю автомобілів Daewoo Lanos та Renault Logan. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що на Харківщині сталася страшна ДТП з автобусом та легковиком. Внаслідок аварії водій легкого автомобіля – чоловік 1963 року народження, помер на місці події від отриманих травм. Транспортний засіб отримав сильні механічні пошкодження та буквально було зім'ято. У пресслужбі ДСНС Харківщини опублікували фотографії з місця події. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися