У Харківській області безвісти зникла людина: орієнтування (ФОТО)

Федоренко Олександр зник у листопаді 2021 року

У місті Люботин безвісти зник 40-річний Олександр Федоренко. Чоловік не виходить на зв'язок із рідними вже понад місяць. Про це повідомляється на сторінці "Пошуково-рятувальний загін "МІЛЕНА" Харків" у Facebook.

За інформацією джерела, Федоренко проживає у селі Алісівка, що у Близнюківському районі Харківської області. 12 листопада цього року чоловік збирався повертатися додому через Харків і, перебуваючи у місті Люботин, перестав виходити на зв'язок. Того дня востаннє зниклий зв'язався з родичами о 16:20. З того часу про його місцеперебування немає жодної інформації.

Прикмети: зріст 160 см, худорлявої статури, темне волосся, карі очі.

Особливі прикмети: ніс викривлений набік унаслідок перелому.

У день зникнення був одягнений: сині джинси, пуховик чорного кольору, можливо, бардова бейсболка. При собі мав документи.

Усіх, хто має будь-яку актуальну інформацію про місцеперебування зниклого Федоренка Олександра, просять повідомити про це за телефонами: 068-777-0-112 або 102. Будь-яка деталь може виявитися важливою під час пошуків чоловіка.

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що у Харкові зник чоловік з особливою прикметою. Він не виходив на зв'язок зі своїми родичами з 30 жовтня 2021 року. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Харківській області з 2000 року розшукують безвісти 19-річну Ірину Бондаренко, яка зникла тоді. На сьогодні їй 39 років. Правоохоронці досі проводять пошуки жінки, не втрачаючи надію знайти її та повернути до родини. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися