На центральній площі Харкова сталася пожежа (ВІДЕО)

Пожежа сталася поряд із головною ялинкою міста

На площі Свободи у Харкові трапився спалах біля торгових павільйонів. Про це повідомляє видання NewsRoom, пославшись на слова начальника сектору зв'язків зі ЗМІ Головного управління ДС НС у Харківській області Євгена Василенка.

За інформацією джерела, у металевому баку стався спалах сміття. Повідомлення про те, що на площі горить контейнер надійшло рятувальникам о 19.23. На місце події виїхало одне відділення пожежників на автоцистерні.

Як зазначив Євген Василенко, наразі на площі монтують павільйони для ярмарку. Ймовірно, робітниками було встановлено металевий контейнер для сміття, в якому і сталося загоряння.

Через десять хвилин пожежу було ліквідовано.

Відео з місця події було опубліковано в Telegram-каналі Newsroom із зазначенням джерела.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що у Слобідському районі Харкова сталася пожежа у багатоповерховому будинку. Рятувальники встановили, що спалах трапився у квартирі на восьмому поверсі. Як виявилося, на балконі спалахнули домашні речі. Площа спалаху становила 10 кв. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло, що на Харківщині спалахнула база відпочинку. Полум'я знищило будівлю. На базі було 10 осіб. 43-річного чоловіка та 35-річну жінку госпіталізували до лікарні з травмами. За попередніми даними, пожежа викликала замикання електропроводки. Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 270 "Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки" Кримінального кодексу України. Докладніше про цю подію читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися