Стрілянина на Центральному ринку Харкова: у поліції розповіли подробиці

Стали відомі подробиці НП на харківському ринку

У Харкові затримали 58-річного чоловіка, який вчинив стрілянину на Центральному ринку. Про це повідомляється у пресслужбі ГУНП Харківської області.

За інформацією джерела, сьогодні, 15 грудня, приблизно об 11:30 до поліції надійшло повідомлення про те, що біля станції метрополітену "Центральний ринок" пролунало кілька пострілів. За вказаною заявником адресою виїхала слідчо-оперативна група поліції.

Встановлено, що між трьома чоловіками на ринку сталася сварка. Під час словесного конфлікту один з учасників дістав травматичний пістолет та відкрив стрілянину. Внаслідок пригоди постраждали двоє його опонентів 57 та 63 років. Останнього госпіталізували з тілесними ушкодженнями медики, які прибули на місце подій.

Співробітники поліції затримали 58-річного чоловіка, який вчинив стрілянину. Наразі правопорушник перебуває у відділку поліції. Також з місця події вилучено травматичний пістолет "Форт".

Повідомляється, що слідчими ВП №2 Харківського районного управління поліції №3 відкрито кримінальне провадження. Затриманому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Слідчими відділу поліції №2 Харківського районного управління поліції №3 відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Обставини події встановлюються.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що 15 грудня у Мережі опублікували фото та відео з місця надзвичайної події на Центральному ринку. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Харкові експоліцейський стріляв у студентів, які не хотіли нормально носити маски. Чоловік сказав, що то була самооборона. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися