На Харківщині горів житловий будинок: ФОТО з місця події

Рятувальники гасили пожежу понад півтори години

У місті Південне, що на Харківщині, сталася серйозна пожежа у житловому двоповерховому будинку. Про це повідомляється у пресслужбі ДСНС Харківської області.

Так, лінію "101" надійшло повідомлення у тому, що у будинку за адресою:г. Південне, в'їзд Освіти, 12 сталася пожежа. На місце події було направлено 2 відділення рятувальників, 1 відділення Державного пожежно-рятувального посту та 1 відділення Державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС.

picture

Прибувши за вказаною адресою, рятувальники встановили, що пожежа сталася в підвальному приміщенні, де знаходився гараж з автомобілем Peugeot 206. Водночас на першому поверсі будинку також горіли дерев'яні сходи та домашні речі. Зазначається, що площа пожежі складала близько 100 кв.

За словами джерела, на локалізацію та повну ліквідацію спалаху співробітникам ДСНС знадобилося понад півтори години.

Причина виникнення пожежі залишається невідомою. Подробиці події наразі встановлюються.

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі.Харків" поінформував читачів про те, що у Московському районі Харкова сталася пожежа у дев'ятиповерховому будинку. Загоряння сталося у квартирі на останньому поверсі. Через сильне задимлення, що поширилося сходовою кліткою, жителі будинку опинилися в небезпеці. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що на Харківщині спалахнула база відпочинку. Полум'я знищило будівлю. На базі було 10 осіб. 43-річного чоловіка та 35-річну жінку госпіталізували до лікарні з травмами. За попередніми даними, пожежа викликала замикання електропроводки. Правоохоронці розпочали кримінальне провадження. Докладніше про цю подію читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися