Жінку, що зникла в Харківській області, знайшли на трасі (ФОТО)

Поліція проводила пошуки жінки, що зникла в Харківській області, цілу ніч і лише вранці на ранок її вдалося розшукати

На трасі біля села Біляївка виявили безвісти зниклу 79-річну мешканку міста Первомайський, що в Харківській області. Про це повідомляє пресслужба ГУНП Харківської області.

15 грудня, приблизно о 21:00, до поліції надійшло повідомлення від 27-річної мешканки Перомайського, яка повідомила, що її бабуся вранці пішла з дому та не повернулася. Внучка забила на сполох і вирішила звернутися за допомогою у пошуках до правоохоронців.

Дівчина назвала особливі прикмети своєї бабусі та додала, що пенсіонерка страждає на часткову втрату пам'яті. Раніше такі випадки з її зникненням вже були. Проте її швидко шукали. Також онука зниклої зазначила, що жінка пішла без грошей та документів. Мобільного телефону бабуся з собою не мала.

Далі поліцейські орієнтували особовий склад та прилеглі відділи поліції з розшуку жінки. Незабаром у Мережі було опубліковано фото бабусі та пост про те, що в електропоїзді сполученням "Лихачово-Харків" їде жінка, яка втратила пам'ять.

Усю ніч правоохоронці займалися пошуками пенсіонерки, опитували людей, перевіряли станції та вокзали. Проте результатів не було. А вранці до поліції зателефонував чоловік, який повідомив, що бачив на трасі біля села Біляївка жінку похилого віку. Вона прямувала у бік міста Лозова.

На місце негайно виїхала група реагування патрульної поліції та виявила розшукувану. На щастя, за час поки поліція шукала жінку, з нею нічого не сталося. Бабусю передали родичам.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" поінформував читачів про те, що у Харківській області з 2000 року розшукують безвісти зниклу тоді 19-річну Ірину Бондаренко. На сьогодні їй 39 років. Правоохоронці досі проводять пошуки жінки, не втрачаючи надію знайти її та повернути до родини. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Харкові безвісти зник чоловік. Того дня він подався на роботу на своєму автомобілі BMW 5, але додому так і не повернувся. Родичі не можуть зв'язатися зі зниклим протягом чотирьох днів. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Джерело: Полиция проводила поиски пропавшей в Харьковской области женщины целую ночь и лишь утром на утро ее удалось разыскать
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися