У Харківській області лисиця накинулася на людину посеред вулиці (ВІДЕО)

Чоловік зняв напад тварини на відео

У селі Мала Рогань, що у Харківському районі, на сторожа одного з підприємств накинулася розлючена лисиця. Про це повідомляється в Telegram-каналі "Типове ХТЗ".

Зазначається, що інцидент трапився біля складів із зерном у Малій Рогані. Саме там постраждалий від нападу лисиці працює сторожем. Одного зі своїх робочих днів йому довелося зустріти лисицю біля своєї роботи.

На відео видно, що чоловік почав знімати випадково посеред вулиці лисицю, як раптом тварина накинулася на нього і вчепилася в ногу. Після того як сторож відбився від лисиці, та втекла убік і більше не підходила до нього.

У коментарях під відео поспішили припустити, що лисиця могла бути заражена сказом і після нападу сторожу необхідно пройти медичне обстеження.

Вважається, що при зараженні сказом лисиці можуть кидатися на людей, чого не зробили б у здоровому стані. Або навпаки, вони можуть тягнутися до людей і виявляти ласку. І та й інша поведінка не характерна для таких тварин. Найчастіше лисиці побоюються людей і не підходять до них близько.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що в Харківській області собаки напали на дитину, коли вона каталася на велосипеді. В результаті хлопчик упав з велосипеда і словом руку. Мати постраждалого подала до суду на власника собак. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в районі "Нові будинки" було виявлено випадок сказу у тварини. Домашній тхір почав хворіти, а коли господарі спробували надати йому медичну допомогу, накинувся на них, покусав, поранив і того ж дня помер. Лабораторно було підтверджено, що тварина померла через сказ. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися