У ДТП у Харківській області загинув співробітник митної служби (ФОТО)

Подробиці ДТП на автодорозі "Харків-Вовчанськ"

З'явилися подробиці страшної дорожньо-транспортної пригоди за участю Wolksvagen Taureg, Ford та ВАЗ-2121, яка сталася вранці 23 грудня на автодорозі "Харків-Вовчанськ". Про це повідомляється у пресслужбі ГУНП Харківської області.

За інформацією джерела, водій, який перебував за кермом Wolksvagen Taureg, рухаючись у бік Харкова, не вибрав безпечної швидкості під час обгону ВАЗ-2121 і в результаті зіткнувся з ним. Далі вилетівши на "зустрічку", Volkswagen Tuareg також зіткнувся з Ford, який рухався у бік міста Вовчанськ.

picture

Зазначається, що внаслідок ДТП пасажир "Форда" загинув на місці пригоди. 54-річний водій та два пасажири цієї машини отримали різні травми. Також було травмовано водія Volkswagen Tuareg.

Як повідомляє видання Newsroom, посилаючись на слова начальника Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Віктора Забашти, загиблим виявився співробітник митної служби. У трьох - політравми, в одного потерпілого - перелом стегна.

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі.Харків" інформував про те, що в Харківській області між селами Кутузівка та Михайлівка, на автодорозі "Харків-Вовчанськ", сталася страшна дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої загинула одна людина та ще четверо отримали різні травми. Про те, що сталося, рятувальникам повідомили приблизно о 8:00 23 грудня. Докладніше читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що на Харківщині сталася страшна ДТП з автобусом та легковиком. Внаслідок аварії водій легкого автомобіля – чоловік 1963 року народження помер на місці події від отриманих травм. Транспортний засіб отримав сильні механічні пошкодження та буквально було зім'ято. У пресслужбі ДСНС Харківщини опублікували фотографії з місця події. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися