У Харкові спалахнув склад на ринку "Барабашово" (ФОТО та ВІДЕО)

Харківські пожежники всю ніч гасили склад

Харківські рятувальники 25 грудня о 01:54 отримали повідомлення про пожежу у двоповерховій торговельно-складській будівлі приватного підприємця на вулиці Тюринській, 80. Про це розповіли у пресслужбі ГУ ДСНС Харківської області.

Пожежники на двох автоцистернах боролися з пожежею, що охопила близько 500 кв.м. Виявилося, що горіли офісні та торгові приміщення двоповерхової будівлі, а також розташовані впритул дерев'яні прибудови та господарські споруди.

Загалом на місці працювало 50 осіб особового складу ДСНС із 14 одиницями пожежно-рятувальної техніки. Локалізувати пожежу змогли лише 05:15, а на 10:50 все ще тривала ліквідація.

Інші пожежі у Харкові:

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що у Слобідському районі Харкова сталася пожежа у багатоповерховому будинку. Рятувальники встановили, що спалах трапився у квартирі на восьмому поверсі. Як виявилося, на балконі спалахнули домашні речі. Площа спалаху становила 10 кв.м. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло, що на Харківщині спалахнула база відпочинку. Полум'я знищило будівлю. На базі було 10 осіб. 43-річного чоловіка та 35-річну жінку госпіталізували до лікарні з травмами. За попередніми даними, пожежа викликала замикання електропроводки. Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 270 "Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки" Кримінального кодексу України. Докладніше про цю подію читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися