Харковом гуляє напівгола та боса дівчина (ВІДЕО)

На Салтівці бачили напівголену дівчину

У Харкові на Салтівці по пр. Ювілейному 28 грудня чоловік із салону автомобіля зафільмував напівголу та босу дівчину. Відповідне відео з'явилося у соцмережах.

"Можливо, дівчині потрібна допомога. Хто зміг дізнатися з цього ракурсу — відгукніться", - йдеться у підписі під відео.

У коментарях багато людей обурилися, що чоловік не допоміг дівчині, оскільки зараз у Харкові мороз і їй може загрожувати обмороження. Нині у Харкові від -7 до -9 градусів.

Контекст:

У прогнозі погоди на новорічну ніч відбулися деякі зміни. Згідно з кількома прогнозами, у ніч з 31 грудня на 1 січня у Харкові та Харківській області йтиме сніг. Водночас на харків'ян очікують морози. За даними сайту World Weather, у новорічну ніч у Харкові та Харківській області буде снігова погода. Можливість опадів 51%. У цьому температура повітря опуститься до -12.

Раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що харківському парку Горького з'явилася дивовижна новорічна локація. У цьому місці були встановлені різні фігури, які асоціюються із зимою та Новим роком. Фотографії були опубліковані у Мережі. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що цього року на підготовку міста до Нового року було виділено 4,4 млн гривень. Тендер оголосило КП "Міський інформаційний центр". Усі кошти мають піти на встановлення новорічної ялинки та святкових декорацій. Окрім новорічної ялинки, на площі з'являться піксельна сітка "Зоряне небо", святковий навіс, скульптура Діда Мороза, а також робітники встановлять огорожу святкового містечка. Зазначається, що декорації мають простояти до 19 січня 2022 року. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися