У Харківській області сталася автокатастрофа: загинуло немовля

Загиблій дитині було шість місяців

Неподалік села Волохів Яр, сталася серйозна дорожньо-транспортна пригода за участю трьох автомобілів. Про це повідомляє видання "Суспільне", посилаючись на інформацію директора Центру екстреної медичної допомоги Віктора Забашти.

Так, за словами джерела, сьогодні, 29 грудня, на трасі М-03 зіткнулися три автомобілі: Toyota, ГАЗель та вантажівка MAN. Зазначається, що шляхи від Ізюму до Чугуєва ГАЗель зіткнулася в Toyota, після чого одна з машин зачепила фуру MAN.

Як виявилося, за кермом Toyota була 34-річна жінка. У машині також була її шестимісячна донька. За попередньою інформацією, немовля лежало на задньому сидінні без автокрісла. Внаслідок аварії дівчинка отримала травму голови та померла на місці події. У жінки діагностували перелом кісток носа та забій щелепи. Наразі постраждала перебуває у лікарні.

Також, за словами Віктора Забашти, в аварії постраждав 51-річний водій ГАЗелі. Медики діагностували у нього забій грудної клітки та гомілки. Проте від госпіталізації чоловік відмовився.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що у ДТП у Харківській області загинув співробітник митної служби. Внаслідок отриманих травм чоловік помер на місці. о54-річний водій та два пасажири, які перебували у цій же машині, отримали різні травми. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Харківській області між селами Кутузівка та Михайлівка, на автодорозі "Харків-Вовчанськ", сталася страшна дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої загинула одна людина та ще четверо отримали різні травми. Про те, що сталося, рятувальникам повідомили приблизно о 8:00 23 грудня. Докладніше читайте в матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися