У Харкові сталася ДТП із громадським транспортом і фурою (ВІДЕО)

На місці події утворився величезний затор

У Харкові сталася дорожньо-транспортна пригода біля Гідропарку. Фура врізалася у трамвай, внаслідок чого рух транспорту на дорозі був паралізований. Про це повідомляє видання РЕДПОСТ.

Сьогодні, 29 грудня, на одній із головних магістралей міста Харків – вулиці Шевченка сталося зіткнення фури з трамваєм. Зазначається, що вантажівка своїми габаритами перекрила проїзну частину. На цей момент на цій ділянці дороги утворився великий затор.


 

У Telegram-каналі "Харків Life" опублікували відео з місця події. Чи постраждав хтось із пасажирів трамвая — наразі залишається невідомим.

Подробиці події встановлюються.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що в Основ'янському районі Харкові сталася дорожньо-транспортна пригода з трамваєм. Приблизно о 09:30 неподалік від Кінного ринку, що знаходиться на Майдані Захисників України, 1, трамвай під номером 5 зійшов з рейок і врізався у дерево. На місце події прибули співробітники поліції та дві бригади швидкої допомоги. Внаслідок аварії постраждали кілька людей. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в районі перетину окружної дороги та Салтівського шосе сталося масштабне ДТП із фурою та кількома легковиками. Фура перекинулася на зустрічну смугу і придавила автомобіль таксі Renault Logan. Крім цього, у вантажівки відірвався причіп, який врізався в автомобіль Suzuki. Внаслідок ДТП загинув водій таксі разом із пасажирами: жінка 49 років з онукою 2018 року народження. Також постраждали ще п'ятеро людей. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися