Здрастуйте, тату, Новий рік: син вдарив ножем батька та пішов спати

На Харківщині продовжують фіксувати новорічні злочини

До хірургічного відділення лікарні Волчанська доправили 60-річного мешканця села Василівка з ножовим пораненням черевної порожнини. Про це повідомили у відділі комунікації Поліції Харківської області.

За даними правоохоронців, 37-річний чоловік вдарив ножем власного батька під час застілля через певний конфлікт. Після злочину зловмисник просто пішов спати. Вранці син побачив батька непритомним і попросив односельців відвезти потерпілого до лікарні.

Наразі фахівці проводять досудове розслідування з кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді ув'язнення на строк від 5 до 8 років.

Інші новини:

У Харкові 1 січня жінка віддала свою 3-річну доньку малознайомому чоловікові та спокійно пішла додому. Бабуся дівчинки перелякалася та викликала поліцію. Правоохоронці відшукали дитину неподалік станції метро "Студентська". Дівчинка йшла поруч із 40-річним чоловіком, який шукав її матір.

Харків'янка била власного 4-річного сина під час прямої трансляції у соціальній мережі Instagram. Зазначається, що факт побиття фахівці виявили під час моніторингу соцмереж. Потім правоохоронцям вдалося встановити особи жінки та її сина. Цей факт уже зареєстрований у поліції області. З матір'ю проведено профілактичну бесіду про недопущення застосування насильства щодо малолітньої дитини та складено адміністративний протокол за ст. 173-2 КУпАП.

Раніше "Коментарі" писали, що у Харкові у районі Нові будинки хлопець, на ім'я Олександр побив дівчину прямо на очах у її однолітків і зламав їй ніс. Відповідне відео користувачі опублікували у соцмережах. На кадрах видно, що за побиттям люди просто стежать і ніхто навіть не намагається заступитися за дівчину. Але потім неадеквата таки зловили, поставили на коліна і змусили вибачитися. За словами місцевих жителів, це вже не перший випадок і хлопець систематично б'є різних дівчат.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися