У харківському садочку масово отруїлися діти

Маленькі харків'яни отруїлися рибою

У Слобідському районі Харкова дитсадки отруїлися свіжомороженою рибою, яку закупили у підприємства без дозвільних документів на виробництво та зберігання. Про це повідомили на сайті Головного управління Держспоживслужби у Харківській області.

"Відповідно до пред'явлених під час інспектування документів було встановлено, що до закладу дошкільної освіти поставлялася свіжоморожена риба сумнівної якості, оскільки її постачання здійснювалося з підприємства, на яке суб'єктом господарювання не було отримано дозвільних документів на виробництво та/або зберігання харчових продуктів тваринного походження у порушення статті 23 Закону України "Про основні засади та вимоги до безпеки та якості харчових продуктів"", - розповіли фахівці управління та зазначили, що порушникам тепер загрожує штраф у 52 тисячі гривень.

Інші новини:

У Харкові 1 січня жінка віддала свою 3-річну доньку малознайомому чоловікові та спокійно пішла додому. Бабуся дівчинки перелякалася та викликала поліцію. Правоохоронці відшукали дитину неподалік станції метро "Студентська". Дівчинка йшла поруч із 40-річним чоловіком, який шукав мати.

Харків'янка била власного 4-річного сина під час прямої трансляції у соціальній мережі Instagram. Зазначається, що факт побиття фахівці виявили під час моніторингу соцмереж. Потім правоохоронцям вдалося встановити особи жінки та її сина. Цей факт уже зареєстрований у поліції області. З матір'ю проведено профілактичну бесіду про недопущення застосування насильства щодо малолітньої дитини та складено адміністративний протокол за ст. 173-2 КУпАП.




Джерело: https://kh-consumer.gov.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися