На Харківщині горіла п'ятиповерхівка: ФОТО з місця події

З палаючого будинку евакуювали п'ять людей

У місті Куп'янськ, що на Харківщині, в одному з п'ятиповерхових будинків раптово спалахнула пожежа. П'ятеро людей залишилися в "вогненній" пастці. Про це повідомляє пресслужба ДСНС Харківської області.

За інформацією джерела, на лінію "101" надійшло повідомлення про те, що у будинку на площу Стадіонна, 7, горить одна з квартир. До місця пожежі негайно направили відділення 44-ї Державної пожежно-рятувальної частини ДСНС.

Прибувши за вказаною адресою, рятувальники встановили, що спалах трапився на кухні квартири на першому поверсі п'ятиповерхівки. До того моменту на сходовій клітці утворилося щільне задимлення, що призвело до загрози життю та здоров'ю мешканцям під'їзду. Тому співробітники ДСНС насамперед розпочали евакуацію людей. Зазначається, що всього на свіже повітря було виведено п'ятьох людей.

picture

На ліквідацію спалаху на кухні квартири пожежникам знадобилося 45 хвилин. На щастя, внаслідок події ніхто не постраждав. Причина виникнення пожежі наразі залишається невідомою. Подробиці події встановлюються.

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" інформував читачів про те, що у Харкові чоловік живцем згорів на своїй дачі. Нещасний випадок трапився в Індустріальному районі міста. Причина виникнення пожежі наразі встановлюється. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що на Харківщині сталася масштабна пожежа. Згорів приватний будинок, гараж прибудований до нього та автомобіль, що знаходився в гаражі. Загальна площа спалаху склала 150 кв. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися