У харківському дитсадку дітей годували неякісною рибою: подробиці

Особи, які допустили порушення у дошкільній установі, були притягнуті до відповідальності

У дошкільній установі Харкова, що розташоване у Слобідському районі міста, було проведено перевірку після випадку харчового отруєння дитини. Як виявилося, у дитсадку дітей годували неякісною рибою. Про це повідомляється у пресцентрі ГУ Держпродспоживслужби у Харківській області.

Так, за інформацією джерела, інспектування було проведено після розгляду скарги з нагоди отруєння у дитсадку. Було встановлено, що до закладу дошкільної освіти постачають свіжоморожену рибу сумнівної якості.

"Постачання здійснювалося на підприємстві, на яке суб'єктом господарювання не було отримано дозвільних документів на виробництво та/або зберігання харчових продуктів тваринного походження", — йдеться у пресслужбі.

На цей момент у Держпродспоживслужбі в Харківській області вживаються заходи щодо припинення порушень у дитячому садку. Особи, які допустили порушення у дошкільній установі, притягнуто до відповідальності. Сума штрафу складає 52 000 гривень.

Інформація про виявлення порушень у дитсадку буде передана співробітникам поліції для проведення подальших розглядів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв читачам про те, що на Харківщині п'ятеро дітей із дитсадка потрапили до лікарні. Причиною цього став спалах кишкової інфекції. Після того, що сталося в дошкільній установі, були взяті проби води, змивів з об'єктів навколишнього середовища, а також готових страв. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що на Харківщині померла тримісячна дівчинка. У лікарні найімовірнішою називають версію про отруєння розчинною сумішшю, якою замінюють під час годування молоко. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися