У Харкові обвалився мур чотириповерхового будинку: як це виглядало (ВІДЕО)

У Мережі з'явилося відео обвалення стіни

Вчора за лічені години Мережу облетіла інформація про обвал стіни будинку на проспекті Гагаріна. Після цього в поліції почали озвучувати перші подробиці, а потім у пресслужбі прокуратури Харківської області опублікували відео самого моменту обвалення.

Начальник відділу обласної прокуратури Андрій Жмутський розповів, що обвал стіни чотириповерхового будинку, де знаходяться офісні приміщення, стався 1 січня. Проте правоохоронцям про те, що сталося, розповіли через три дні, 4 січня. Після цього на місце події виїхали співробітники ДСНС та поліцейські. Постраждалих не виявили.

У пресслужбі зазначається, що за процесуального керівництва Харківської обласної прокуратури було розпочато досудове розслідування за фактом порушення правил безпеки.

Наразі проводяться слідчі дії. Обставини події встановлюються.

Нагадаємо, раніше видання повідомляло про те, що 4 січня стало відомо про обвал стіни будівлі на проспекті Гагаріна. Там на приватній території знаходяться офісні приміщення колишнього заводу Авторучка. З'ясувалося, що обвал стіни стався 1 січня цього року. На щастя, на момент події в будівлі нікого не було, і ніхто не постраждав. За попередньою інформацією, обвалення могло статися через будівництво будівництва, що почалося поряд з обвалом. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що у центрі міста обвалився балкон. Цей момент був зареєстрований реєстратором в одному з авто. Зазначається, що в результаті потерпілих немає. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися