У Харкові розшукують зниклого дідуся з особливою прикметою (ФОТО)

Чоловік зник у травні 2021 року

У Харкові протягом понад пів року розшукують 80-річного Олександра Білозерова. Про це повідомляється на сторінці "Пошуково-рятувальний загін "Мілена" Харків" у Facebook.

Волонтери зазначають, що 19 травня 2021 року чоловік вийшов із дому на вулиці Шатиловській (ст.м. "Наукова") приблизно о 14:30. Однак того дня він так і не повернувся та перестав виходити на зв'язок зі своїми родичами. З того часу у рідних немає жодної інформації про місцеперебування Олександра Білозерова.

На сьогодні пошуки зниклого безвісти чоловіки продовжуються. На сторінці пошуково-рятувального загону опубліковано орієнтування.

Прикмети: зріст 165 см, середньої статури, блакитні очі, лисина.

Особливі прикмети: на потилиці велика родимка. Може носити окуляри для зору.

У день пропажі був одягнений: коротка темно-сіра дублянка, чорна кепка, чорні туфлі, штани чорного кольору.

Усіх, хто володіє якоюсь актуальною інформацією про місцеперебування зниклого Олександра Білозерова, просять повідомити про це за телефонами: 068-777-0-112 або 102. Будь-яка деталь може виявитися важливою під час пошуку.

picture


Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що у Харкові за загадкових обставин зник 27-річний хлопець. Він перестав виходити на зв'язок зі своєю сім'єю 30 грудня. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що на Харківщині 21 рік тому зникла 19-річна дівчина. Тоді вона поїхала на заробітки в іншу країну та перестала виходити на зв'язок. Пошуки зниклої поліція проводить досі. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися