Пожежа у Благовіщенському соборі: Фото з місця події

Внаслідок пожежі ніхто не постраждав

Сьогодні вранці в Харкові сталася НП - на території Свято-Благовіщенського кафедрального собору спалахнула пожежа. Про це повідомляється у пресслужбі ДСНС Харківської області.

Вранці у соціальній мережі стали з'являтися фото та відео сильного задимлення на території собору. Пізніше у пресслужбі ДСНС прокоментували ситуацію та розповіли, що пожежа сталася в одноповерховій господарській будівлі.

picture

Повідомлення про загоряння на лінію "101" надійшло о 8:45. Вже о 9:32 пожежу було локалізовано, а о 9:43 – ліквідовано.

picture

До гасіння залучалося 20 осіб та 4 од. техніки ДСНС. Зазначається, що внаслідок події ніхто не постраждав.

picture

Причина виникнення спалаху наразі залишається невідомою. Подробиці події встановлюються.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що на Харківщині сталася пожежа на території приватного будинку. Прибувши на місце події, рятувальники встановили, що в одній із кімнат знаходиться власник будинку. Проте до їхнього приїзду чоловік уже не подавав ознак життя. Як з'ясувалося, він задихнувся димом. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у будинку на Харківщині виявили мертвою цілу родину. Про те, що сталося, рятувальникам повідомили поліцейські. За їхніми словами, у будинку перебували троє загиблих - чоловік і дві жінки, одна з яких була його матерію. За попередньою інформацією, сім'я отруїлася чадним газом. Наразі деталі події встановлюються. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися