Харків'янам розповіли про аферистів, які видають себе за податкову службу

Аферисти представляються керівництвом податкової служби

Жителів міста Харкова та Харківської області попереджають про те, що шахраї вигадали нову схему, за допомогою якої намагаються заволодіти чужими коштами. Про це повідомляє пресслужба Богодухівської міської ради.

За словами джерела, Головне управління ДПС (державної податкової служби) у Харківській області поінформувало про те, що невідомі дзвонять суб'єктам підприємницької діяльності та надаються керівництвом ДПС Харківської області. Потім шахраї починають вимагати гроші, озвучуючи різні безглузді приводи, через які співрозмовник нібито має їм заплатити.

У ГУ ДПС зазначили, що останнім часом було вже кілька випадків здирства невідомими особами грошових коштів у підприємців. Усіх, хто отримав подібний дзвінок, потрібно звертатися до Антикорупційного сервісу ДПС України "Пульс", передають у пресслужбі.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" інформував читачів про те, що харків'янка стала жертвою шахраїв, які запропонували їй провести постгарантійне обслуговування вікон. Під час "огляду" вікон майстер помітив, що вони буквально розсипаються на очах і заміни терміново потребує підвіконня разом з підставковим профілем, фурнітурою та багато іншого. Проте така робота коштуватиме гроші. Жінка заплатила, але незабаром пошкодувала про це. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що на Харківщині шахраї ходили житловими багатоквартирними будинками, нібито перевіряли газове обладнання, за що вимагали у господарів гроші за "виявлені порушення". Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися