У Харкові горів університет: ФОТО з місця події

На місці події працювало близько 50 рятувальників

У Харківському національному університеті імені В.М. Каразіна сталася пожежа. Про це повідомляє пресслужба ДСНС Харківської області.

За інформацією джерела, сьогодні, 13 січня, приблизно о 12:25, на лінію "101" надійшло повідомлення про те, що в університеті на вулиці площа Свободи, 4 сталося загоряння. Повідомлення надійшло від пожежної сигналізації, встановленої на цьому об'єкті.

На місце події було направлено підрозділи ДСНС за підвищеним номером виклику у складі 8 відділень на автоцистернах, авто першої допомоги, авто газодимозахисної служби та 4 автодрабини, у тому числі 2 автодрабини завдовжки 50 м. Загалом на місці працювало приблизно 50 рятувальників.

picture

Прибувши за вказаною адресою співробітники ДСНС встановили, що пожежа сталася у підсобному приміщенні, розташованому на півповерсі між 1-м та 2-м поверхами будівлі головного корпусу університету.

Студенти та викладачі покинули приміщення ще до прибуття рятувальників. Зазначається, що на свіже повітря самостійно вийшли 300 людей. На щастя, внаслідок пожежі ніхто не постраждав.

picture

Було встановлено, що у підсобному приміщенні горіли речі та меблі. До приїзду рятувальників вогонь не встиг поширитись за межами цього приміщення. Через пів години спалах був повністю ліквідований.

Причина виникнення пожежі встановлюється.

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що на Харківщині згорів приватний будинок. Внаслідок пригоди загинули батько із сином. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що на Харківщині у згорілому будинку виявили людський труп. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися