Як горів Каразіна: Відео від студентів

У Харківському національному університеті сталася велика пожежа

У Харківському національному університеті імені В.М. Каразіна 13 січня рятувальники загасили пожежу. Очевидці публікували кадри спалаху прямо зсередини у міських соцмережах.

На місці події працювали підрозділи ДСНС за підвищеним номером виклику у складі 8 відділень на автоцистернах, авто першої допомоги, авто газодимозахисної служби та 4 автодрабини, у тому числі 2 автодрабини завдовжки 50 м. Загалом на місці працювало приблизно 50 рятувальників.

Інші пожежі:

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що на Харківщині згорів приватний будинок. Внаслідок пригоди загинули батько із сином. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що на Харківщині у згорілому будинку виявили людський труп. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

У Печенігах спалахнула база відпочинку. Полум'я знищило будівлю. На базі знаходилося 10 осіб. 43-річного чоловіка і 35-річну жінку госпіталізували з травмами. Решта осіб від медичної допомоги відмовилася. За попередніми даними, пожежу викликало замикання електропроводки. Правоохоронці почали кримінальне провадження за частиною 1 статті 270 "Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки" Кримінального кодексу України.

ПАМ'ЯТАЙ. У Харкові ще 21 січня  2021 року у нелегальному закладі для літніх людей спалахнула пожежа. Тоді загинули 15 осіб, 9 осіб були травмовані та опинилися в лікарні. "Коментарі" розповідали, що Кабмін завершив розслідування трагедії й повідомив, що катастрофічним наслідкам сприяв комплекс причин і передумов.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися