У Харківській області півтора роки намагаються розшукати безвісти зниклу молоду дівчину (ФОТО)

Пошуки ведуться з липня 2020 року

У селі Шестерівка, що у Волочанському районі Харківської області, упродовж півтора року розшукують Забазнову Олену. Про це повідомляється на сторінці "Пошуково-рятувального загону "Мілена" Харків" у Facebook.

Волонтери зазначають, що 18-річна Забазнова Олена вийшла з дому 11 липня 2020 року о 4-й годині ранку і не повернулася. З того часу дівчина не виходить на зв'язок зі своєю сім'єю і про її місцеперебування немає жодної інформації. Пошуки Олени не припиняються. Волонтери звертаються до користувачів соціальних мереж, сподіваючись отримати нову інформацію.

Прикмети: зріст 165-175 см, руде волосся, карі очі, середньої статури.

При собі мала великий рюкзак чорного кольору.

Усіх, хто володіє якоюсь актуальною інформацією про місцеперебування зниклої Забазнової Олени, просять негайно повідомити за телефонами: 068-777-0-112 або 102. Будь-яка деталь може виявитися важливою під час пошуків дівчини.

picture


Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що на Харківщині розшукують дівчину, яка зникла після поїздки за кордон з 2000 року. Тоді 19-річна уродженка Харківської області вирушила на заробітки до іншої країни. Проте вже невдовзі перестала виходити зв'язок зі своїми родичами. Через десятки років зниклу продовжують шукати. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Харкові за загадкових обставин зникла жінка. 22 грудня 2021 року, приблизно о десятій годині вечора, харків'янка поверталася додому з Кінного ринку, проте того дня вона так і не з'явилася і більше не виходила на зв'язок. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися