На Харківщині в будинку знайшли мертвими мати та сина: що сталося (ФОТО)

Тіла пролежали в будинку три дні, доки їх виявили

У селі Володимирівка, що у Куп'янському районі Харківської області, двоє людей загинули у власному будинку, задихнувшись чадним газом. Про це повідомляється у пресслужбі ДСНС Харківської області.

За інформацією джерела, на лінію "101" надійшло повідомлення від правоохоронців про те, що у будинку на вулиці Пушкіна, 14 виявили мертвими двох людей. Як виявилось, тіла знайшли родичі загиблих. Коли ті перестали відповідати на дзвінки, рідні забили на сполох і приїхали до них у будинок.

picture

За попередньою інформацією, жінка 1951 року народження та її 50-річний син загинули 13 січня. У житловій кімнаті їхнього будинку стався спалах на дивані. Внаслідок пожежі мешканці будинку задихнулися чадним газом від загоряння дивана.

Зазначається, що тіла загиблих були біля вогнища горіння. Причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем під час куріння у кімнаті. Допомога пожежників не знадобилася, тому що спалах ліквідувався сам собою.

Подробиці події наразі встановлюються.

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що у Харківській області у будинку знайшли мертвою цілу родину. Загиблими виявилися подружня пара та мати чоловіка. За попередньою інформацією, сім'я отруїлася чадним газом. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Харківській області в будинку знайшли понівечений труп жінки. На її тілі виявлено численні гематоми та садна, що свідчить про насильницьку смерть. Незабаром поліцейські затримали підозрюваного у вбивстві. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися