Судове засідання: Миколі Харківському продовжують запобіжний захід (ВІДЕО)

Адвокат Харківського попросила провести судове засідання у закритому режимі, але отримала відмову

Сьогодні, 19 січня, проводиться судове засідання, під час якого вирішується питання щодо продовження терміну утримання Миколи Харківського, учасника смертельної ДТП під вартою. Про це повідомляє видання "Суспільне".

Зазначається, що адвокат Харківського попросила проводити судові засідання у закритому режимі, включаючи сьогоднішнє, обґрунтувавши це тим, що її підзахисний є неповнолітнім, а їй як адвокату підозрюваного у смертельній ДТП надходять загрози.

"З урахуванням викладеного прошу вас проводити всі судові засідання з кримінального провадження щодо Харківського Миколи Михайловича, у тому числі й сьогоднішнє засідання щодо мого підзахисного, а саме розгляд клопотання про продовження терміну тримання під вартою у закритому режимі — з огляду на те, що мій підзахисний є неповнолітньою особою, а також прошу забезпечити мені як адвокату, який є безпосередньо учасником зазначеного кримінального провадження, безпеки", - сказала Данилова.

Попри прохання адвоката Харківського, прокурор Семинякін сказав, що засідання може проводитись у відкритому режимі. Також проти закритого засідання заперечила сім'я загиблого в ДТП.

Суд вирушив до погоджувальної кімнати для того, щоб ухвалити рішення, як проходитиме сьогоднішнє засідання.

Нагадаємо, 26 жовтня 2021 року на перехресті проспектів Героїв Сталінграда та Гагаріна у Харкові трапилося смертельне ДТП. Автомобіль Infiniti на великій швидкості пролетів на червоне світло світлофора та зіткнувся з Chevrolet. За кермом останнього авто знаходився 580-річний чоловік. Він загинув дома події. Ще троє людей потрапили до лікарні з різними травмами. Було встановлено, що водієм Infiniti був Микола Харківський 2005 року народження.

Пізніше харківський бізнесмен заявив про дивні збіги у справі Миколи Харківського. За його словами, комп'ютерна автоматична система розподілу справ у суді вдруге обрала для Колі Харківського одного й того ж суддю.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися