У Харкові зниклу дитину знайшли вночі у під'їзді будинку (ФОТО)

Хлопчик не повернувся додому через погану оцінку, отриману в школі

У Харкові поліцейські протягом кількох годин розшукували 12-річного хлопчика, котрий не повернувся після школи додому. Знайти його вдалося у під'їзді житлового будинку. Про це повідомляється у пресслужбі ГУНП Харківської області.

18 січня, приблизно о 9 годині вечора, до поліції надійшло повідомлення від мешканки Холодногірського району. Харків'янка повідомила, що з ранку її син пішов до школи та не повернувся. Після цього пошуки зниклого направили весь особовий склад поліції Харкова. Крім того, з пошуками допомагали й небайдужі люди.

Приблизно о першій ночі дитину знайшли. Він ховався у під'їзді свого будинку. За словами школяра, того дня він отримав погану оцінку і не хотів через це повертатися додому. Тому весь час, поки його шукали, хлопчик тинявся вулицями, а потім грівся у під'їзді.

На щастя, за цей час із дитиною нічого не сталося. Поліцейські провели з ним розмову. Наразі вирішується питання про притягнення до адміністративної відповідальності його батьків.

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" писав про те, що в Харкові розшукують 40-річну жінку, яка зникла безвісти. Увечері вона поверталася з Кінного ринку, але так і не прийшла того дня додому. З того часу у родичів немає жодної інформації про його місцеперебування.

Також видання повідомляло про те, що на Харківщині розшукують дівчину, яка зникла за загадкових обставин ще у 2000 році. Тоді 19-річна Ірина поїхала до іншої країни на заробітки. Пробувши на якийсь час дівчина перестала виходити на зв'язок із рідними. Через 22 роки після зникнення дівчини поліцейські не залишають надії розшукати її.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися