На Харківщині з весни розшукують жінку з особливою прикметою (ФОТО)

Пошуки жінки ведуться з квітня 2021 року

У місті Лозова, що на Харківщині, розшукують зниклу безвісти 32-річну Олену Остапенко. Про це повідомляється на сторінці "Пошуково-рятувальний загін "Мілена" Харків" у Facebook.

Волонтери повідомляють, що 22 квітня минулого року Олена вийшла з дому і не повернулася. З того дня жінка перестала виходити на зв'язок зі своєю сім'єю та про її місцеперебування немає жодної інформації. У Мережі розмістили орієнтування, сподіваючись, що хтось знає, де зараз знаходиться Олена і зможе поділитися інформацією.

Прикмети: зріст 160, середньої статури, карі очі, темне волосся.

Особливі прикмети: дефект мови, родимка біля рота ліворуч, невелика косоокість.

У день пропажі була одягнена: чорна куртка, джинси чорного кольору, сірі кросівки з білою підошвою.

Усіх, хто має будь-яку актуальну інформацію про місцеперебування зниклої безвісти Олени Остапенко, просять негайно повідомити про це за телефонами: 068-777-0-112 або 102. Будь-яка деталь може виявитися важливою під час пошуків.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Харків" писав про те, що в Харківській області продовжуються пошуки дівчини, яка зникла у 2000 році. Тоді 19-річна Ірина поїхала закордон на заробітки. Через деякий час вона перестала виходити на зв'язок зі своєю сім'єю, і родичі забили на сполох. Поліцейські не залишають надії розшукати зниклу.

Також видання повідомляло про те, що у Харкові за загадкових обставин зник 23-річний хлопець. З самого ранку він вийшов із дому, але так і не повернувся. Автовласників просять переглянути записи з відеореєстратора, сподіваючись побачити на записах, куди прямував зниклий.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися