Стало відомо про стан дітей, які втратили батьків у ДТП на Окружній

Діти зараз продовжують перебувати у лікарні

Після страшної дорожньо-транспортної пригоди на Кільцевій трирічні діти загиблих в аварії потрапили до лікарні. Стало відомо, як зараз почуваються малюки. Про це повідомляє видання "Об'єктив".

Вже кілька днів постраждала дівчинка перебуває у дитячій травматології. Головний лікар лікарні Дмитро Черепов зазначив, що на цей час дитина перебуває на ліжковому скелетному витягу. Внаслідок аварії дівчинка отримала тяжкі переломи нижніх кінцівок, тому такі заходи зараз необхідні. Загалом її стан стабільний.

Черепов розповів, що лікування постраждалої триватиме ще приблизно два місяці. Надія на повне одужання дитини є. Як показує практика, отримавши подібні травми в такому ранньому віці, діти надалі відновлюються.

Трирічний хлопчик, який постраждав у ДТП, на сьогодні перебуває у 4-ій лікарні невідкладної допомоги. Його стан стабільно тяжкий. У хлопчика медики діагностували відкриту черепно-мозкову травму, перелом основи черепа, перелом стегна і разом з тим йому видалили селезінку.

20 січня мер Харкова Ігор Терехов відвідав постраждалих дітей та поспілкувався з їхніми родичами. У дітей залишилися дві бабусі та тітка. З ними та малюками працюють психологи. Окрім того, рідним загиблих в аварії надали допомогу юриста.

Терехов наголосив, що міська влада робитиме все, щоб якнайшвидше виходити цих дітей.

Нагадаємо, 12 січня на Окружній дорозі сталася страшна ДТП. Легковий автомобіль "КІА" зіткнувся з машиною таксі, в якій знаходилася сім'я: чоловік із дружиною та трирічні хлопчик та дівчинка. Подружжя загинуло на місці події. Водій "КІА" також помер від отриманих травм. Малюкам вдалося вижити.

Незабаром після автокатастрофи медики розповіли про самопочуття дітей і про те, які травми вони отримали. Докладніше читайте в нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися