На Харківщині в будинку виявили труп бабусі та її 9-річної онуки (ФОТО)

Тіла загиблих виявили співробітники ДСНС

У селі Покотилівка, що на Харківщині, у приватному будинку, що палає, рятувальники виявили тіла 45-річної жінки та її 9-річної онуки. Про це повідомляється у пресслужбі ДСНС Харківської області.

За інформацією джерела, сьогодні, 20 січня, на лінію "101" надійшло повідомлення про те, що в будинку на вулиці Спортивна, 69 сталася пожежа. До місця виклику було направлено 3 пожежно-рятувальні підрозділи з Харкова.

picture

Прибувши за вказаною адресою, рятувальники встановили, що вогнем охоплено площу близько 100 кв.м. Співробітники ДСНС, що опинилися всередині палаючої будівлі, виявили бездиханні тіла жінки та дитини. Як пізніше з'ясувалося, на пожежі загинули бабуся з онукою.

picture

Щоб ліквідувати спалах, рятувальникам знадобилося понад дві години. Загалом на місці події працювало 12 рятувальників та 3 одиниці техніки ДСНС.

Причина виникнення пожежі залишається невідомою. Подробиці цієї страшної події наразі встановлюються.

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" писав про те, що в селі на Харківщині виявили в будинку труп жінки. Як виявилося, в її будинку почалася пожежа і не встигнувши врятуватися з приміщення, що горить, жінка загинула. На ліквідацію спалаху рятувальникам знадобилося кілька годин. Попередня причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення.

Також видання інформувало про те, що у Харківській області у будинку знайшли мертвою цілу родину. В одній із кімнат співробітники поліції знайшли бездиханні тіла трьох людей - чоловіка, його дружини та матері. За попередньою інформацією, сім'я отруїлася чадним газом. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися