На Харківщині у приватному будинку знайшли труп жінки (ФОТО)

У будинку, де знайшли труп, сталася пожежа

У селі Копанки, що в Ізюмському районі Харківської області, сталася пожежа у приватному будинку, внаслідок якої загинула жінка. Про це повідомляється у пресслужбі ДСНС Харківської області.

На лінію "101" надійшов виклик про те, що у будинку на вулиці Садовій, 2 сталося займання. До місця пожежі направили 1 відділення 60-ї Державної пожежно-рятувальної частини ДСНС.

picture

Прибувши за вказаною адресою, рятувальники встановили, що площа пожежі площа пожежі становила 50 кв.м. Щоб повністю ліквідувати пожежу, співробітникам ДСНС знадобилося майже три години. Зазначається, що будинок згорів майже повністю.

В одній із кімнат палаючого будинку рятувальники виявили бездиханне тіло жінки 1956 року народження. Як виявилося, загиблою була власниця будинку, що згорів.

За попередньою інформацією, причиною пожежі у будинку могло стати порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення.

picture

Читайте також:

• У Харкові сталася пожежа у дванадцятиповерховому будинку. Рятувальники встановили, що на балконі однієї з квартир спалахнули домашні речі. У Мережі опублікували світлини з місця події.

• У Лозівському районі Харківської області під час пожежі у будинку загинули чоловік і його син. Зазначається, що батько мав проблеми зі здоров'ям і пересуватися самостійно не міг. Їх тіла були виявлені під час гасіння пожежі співробітниками ДСНС.

• У Змієві під час пожежі у власному будинку загинув чоловік. Прибувши до місця пригоди, співробітники ДСНС встановили, що у приватному будинку горіли домашні речі, дах, а також внутрішні перегородки.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися