Можливе "вторгнення" РФ: мер Ігор Терехов розповів про обстановку у Харкові

Терехов зазначив, що поки що спроб розгойдати ситуацію в місті не було

Міський голова Харкова Ігор Терехов розповів про те, яка зараз ситуація в Харкові на тлі інформації про можливе "вторгнення" РФ. Про це повідомляється у пресслужбі Харківської міської ради.

Так, за словами мера, ситуація в Харкові на сьогодні спокійна і без панічних настроїв серед городян. Навчальні заклади, транспорт та виробництво продовжують працювати у звичайному режимі. Без змін ходять поїзди, літають літаки та, зокрема, міжнародних компаній.

Також продовжують роботу усі супермаркети, на заправках жодних черг немає. Люди ходять у кіно, театри, зоопарк і продовжують життя повноцінним життям.

"Спроб розгойдати ситуацію не було - ми попередили, що жорстко реагуватимемо на прояви сепаратизму", - зазначив Ігор Терехов.

Крім того, градоначальник підкреслив, що "ніхто не знає, що буде завтра, але сьогодні все спокійно".

Читайте також:

Мер Харкова Ігор Терехов прокоментував можливе вторгнення Росії. Міський голова попросив мешканців Харкова дотримуватися спокою та зазначив, що ситуація залишається стабільною. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

Мер Харкова Ігор Терехов розповів городянам про те, що буде з тарифами на проїзд у харківському метро найближчим часом. За словами градоначальника, ухвалене рішення є не зовсім позитивним для підприємства. Докладніше читайте у нашому матеріалі. 

У Державній міграційній службі Харківської області розповіли, чи харків'яни стали масово оформляти закордонні паспорти після поширення інформації про можливе "вторгнення" РФ. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися