Чи підвищиться ціна на метро в Харкові: мер Ігор Терехов дав відповідь

Мер розповів, що буде з тарифами на проїзд у харківському метро найближчим часом

У Харкові міська влада не планує змінювати тарифи на проїзд у метро. Про це повідомляється у пресслужбі Харківської міської ради.

За інформацією джерела, мер міста Ігор Терехов провів зустріч із трудовим колективом КП "Харківський метрополітен", під час якої було обговорено питання тарифів на проїзд для городян.

Міський голова підкреслив, що така новина є позитивною для харків'ян, а для підприємства - не дуже, оскільки від тарифів залежить рівень зарплат працівників метрополітену.

"Для цього місто підтримуватиме метрополітен фінансово, а також розглянемо можливість надання працівникам підземки пільг на послуги ЖКГ", - сказав Ігор Терехов.

Нагадаємо, що на сьогодні вартість однієї поїздки до метро в Харкові становить вісім гривень.

Читайте також:

Харків'янам відповіли на найпопулярніші питання про X-card в системі "Електронний квиток": яким видам "Картки харків'янина" надані пільги на проїзд у міському транспорті та які ціни на проїзд по "Карті харків'янина" є у пільгової категорії. Читайте докладніше про це у матеріалі на нашому сайті.

До кінця 2021 року вартість проїзду в електричках у Харківській області зросла. Загалом тарифи було підвищено на 12%. Перед цим ціни на проїзд електричками підвищували на початку 2021 року. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Стало відомо, коли у Харкові відновлять будівництво метро. Проєкт будівництва вже затверджено, і оголошено всі необхідні тендери. Подробиці розповіли у Харківській міській раді. Читайте докладніше про це у матеріалі на нашому сайті.






Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися