Мер Харкова Ігор Терехов прокоментував можливе вторгнення Росії

Терехов попросив жителів Харкова зберігати спокій

Міський голова Харкова Ігор Терехов висловив свою думку щодо можливого російського вторгнення. Пост про це з'явився в його офіційному Telegram-каналі.

Мер міста зазначив, що попри те, що Харків останніми тижнями перебуває в епіцентрі світових ЗМІ, люди поводяться спокійно та не піднімають паніку. 14 лютого Терехов зустрівся з німецькими журналістами та разом із ними прогулявся по зоопарку та саду Шевченка.

"Вони були приємно здивовані кількістю спокійних і веселих городян на вулицях Харкова, а я тішився з того, що не бачу у Харкові тієї паніки, якою сповнені закордонні видання та телеканали", – зазначив Ігор Терехов.

Щодо думки градоначальника щодо можливого російського вторгнення, він вважає, що вторгнення не буде. Головне, як зазначає Терехов, зберігати спокій. Обстановка у місті зараз цілком стабільна та спокійна. Жоден великий інвестор не пішов, і до того ж зараз проводяться переговори з новими.

"Ми готуємось до весни, коли поряд із ремонтом доріг і благоустроєм дворів на повну силу почнуть реалізовуватися великі інфраструктурні проєкти: "Зелений каркас", будівництво "Льодової арени", початок прокладання нових станцій метро та багато інших", – сказав Терехов.

На сьогодні, як наголосив мер, він і його команда продовжують працювати, не зменшуючи темпів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів, що на початку лютого 2022 року Харківська мерія заборонила проводити Марш єдності проти російської агресії.

У січні мер Харкова зробив нове кадрове призначення керівника Адміністрації Холодногірського району.



Джерело: https://t.me/ihor_terekhov
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися