У Харкові пожежники з ночі гасять незаконне сміттєзвалище (фото)

На смітнику горять гілки, дерева, автомобільні покришки на площі понад 200 квадратних метрів

Сьогодні вночі, 9 грудня, в Київському районі Харкова загорілася несанкціоноване сміттєзвалище. Про це повідомляють в ГУ ДСНС в Харківській області.

Рятувальники розповіли, що дзвінок з повідомленням про пожежу надійшов до них в 00:01. Пожежа почалася в провулку Шиловському, 11.

На місце виклику приїхали 5 відділень ДСНС. На момент приїзду пожежників вогонь охопив сміття, гілки, дерева й автомобільні покришки на площі близько 200 кв.м.

О 1:31 вогонь рятувальники локалізували пожежу. Зараз його продовжують ліквідовувати.

Причина виникнення пожежі з'ясовується. Рятувальники опублікували фотографії з місця події.

Нагадаємо, вранці 4 грудня о 5:48 на номер" 101 "повідомили про пожежу, яка почалася в торговому будинку приватного підприємця. Магазин горів за адресою: Дергачі, Сумській шлях, 2а. На місце події виїхали 3 відділення служби порятунку на автоцистернах з міста Дергачі та Шевченківського району Харкова. Рятувальники встановили, що вогонь поширився на дерев'яні конструкції даху, перекриття, стін будівлі, а також меблі та обладнання магазину. Пожежа розрослась на 300 кв.м.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харкові, 6 грудня, на номер "101" надійшло повідомлення про пожежу на виробничо-господарському двоповерховій будівлі, де знаходилося декілька приватних підприємств, в основному - текстильних. Полум'я охопило будівлю за адресою: вул. Фонвізіна, 18. На місце події приїхали 4 підрозділи ДСНС. Прибулі на місце пожежники відразу викликали підмогу. Пожежа була на другому поверсі у швейному цеху. Горіло обладнання, текстильна сировина і готова продукція площею 250 м кв.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися