У Харкові в парку Горького шукають таланти - як стати артистом

Парк запрошує молодих артистів виступати на локаціях зони відпочинку та на святах

У Харківському центральному парку культури і відпочинку імені Горького розпочали пошук артистів для співпраці. Про це повідомляє офіційний сайт парку.

В оголошенні йдеться про те, що ЦПКВ шукає талановитих людей, які б хотіли виступати під час заходів, що проводяться у парку, у певних локаціях на його території та під час свят.

Для того, аби долучитися до команди артистів таланти мають заповнити заявку на участь у заходах парку. Заявник має вказати відповідальну особу, а також назву творчого колективу чи групи. Окремо потрібно зазначити напрям творчої діяльності який артист хоче презентувати у парку.

До заявки необхідно додати посилання на творчі акаунти у соцмережах, а також залишити посилання на відео виступів, що вже відбулися.

Після цього адміністрація парку розгляне заявку та зателефонує за вказаним в анкеті номером телефона, аби обговорити деталі та запросити учасника на співбесіду.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що у парку Горького розповіли, чому застрягли "Американські гірки" у понеділок під час катання.На атракціоні "американські гірки" під час одного з підйомів вагончик зупинився нагорі "гірки" та перестав рухатися. Через деякий час людей вивели з вагончика та спустили на землю. В адміністрації повідомили, що вагончик зупинився на висоті 20 метрів через те, що спрацювала система безпеки, його рух заблокував комп'ютер.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що у парку Горького відкрили спеціальну фотозону, яку порівнюють із Країною Див Льюїса Керрола. Автори композиції створили казкове місце спеціально для мрійників і любителів гарних світлин. Назвали її "Квіткова хмарина".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися