Risu Fest: у харківському парку вперше пройде фестиваль косплею

Вхід на фестиваль безкоштовний

У Центральному парку культури та відпочинку ім. Горького у Харкові відбудеться унікальний фестиваль косплею. На захід запрошують усіх мешканців міста. Про це повідомляється на офіційній сторінці парку у Facebook.

За інформацією джерела, цього місяця у рамках щорічного свята зустрічі Східного Нового Року у парку проведуть фестиваль косплею. Як зазначають на сторінці парку, подібний захід у цьому місці проводитиметься вперше.

"Ми вибрали символічну назву – Risu Fest. Адже на японському "Risu" рис означає "білка", - йдеться у повідомленні.

Для гостей фестивалю підготували виставку картин аніме, різноманітні майстер-класи, традиційні ігри та конкурс костюмів. До речі, у конкурсі костюмів може взяти участь кожен, хто шкодує. Для цього потрібно заповнити форму для реєстрації. Заявки на конкурс костюмів приймаються до 28 січня. Щоб подати заявку на участь у конкурсі картин, необхідно надіслати заявку на пошту – [email protected]. Заявки приймаються до 24 січня.

Захід відбудеться наступної неділі, 30 січня, у парку імені Горького (розважальний центр). Початок фестивалю заплановано на 16.00. Реєстрація розпочнеться з 13:00. Вхід є вільним для всіх бажаючих.

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" писав про те, що у Харкові до 23 січня відбуватиметься цікава виставка під назвою "Натхнення душі". Вхід на захід є безкоштовним для всіх бажаючих. Гостям будуть представлені картини, зроблені з різних матеріалів і навіть як шкіра.

Також сайт "Коментарі. Харків" повідомляв, що харків'ян запрошують на незвичайну виставку мобільної фотографії. Вхід на виставку безкоштовний. Докладніше читайте в нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися