Рейтинг міст України: Харків виривається вперед

Харків потрапив у ТОП-3 найкращих міст України

З початку поточного року було оновлено голосування за найкраще місто України. Харків, як і раніше, залишається у трійці лідерів. Про це повідомляє сайт MistoUa.

Останній тиждень Харків "покинув" третє місце у рейтингу. Станом на 24 січня 2022 року Харків перебуває на другому місці у рейтингу з 50 міст України. За нього віддали свої голоси більш ніж 8300 осіб. Обганяє Харків на сьогодні місто Луцьк із результатом 8893 голоси.

Перша п'ятірка найкращих міст, на думку українців, виглядає так:

1. Луцьк – 8893 голоси;

2. Харків – 8375 голосів;

3. Павлоград – 5065 голосів;

4. Запоріжжя – 1813 голосів;

5. Ізмаїл - 1121 голос.

Довідково: "Місто України" – це проєкт всеукраїнського масштабу, організований з метою підтримки національного розвитку та поколінь і збереження культурно-історичної спадщини української державності. Найкращі міста визначаються методом голосування.

У конкурсі беруть участь здебільшого жителі України. Залишити свій голос на сайті дуже просто – досить натиснути на "Голосувати". До речі, віддати свій голос можна лише один раз на добу.

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" писав про те, що до кінця 2021 року було підбито підсумки голосування за найкраще місто України. Харків опинився на другій позиції з результатом майже 34 тисяч голосів. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у голосуванні за кращу новорічну ялинку України 2022 року харківська новорічна красуня не змогла потрапити до п'ятірки кращих. Докладніше читайте на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися