У Харкові розбирають новорічні локації (ФОТО)

Основний масив робіт із демонтажу вже виконано

Новорічні свята добігли кінця, і у Харкові продовжують розбирати святкові локації. Сьогодні новорічні інсталяції прибирають із площі Конституції. Про це повідомляє видання "РЕДПОСТ".

Як повідомили у СКП "Зеленбуд", демонтаж об'єктів, як і планувалося, було розпочато після 19 січня. Більшість фігур та інших новорічних декорацій, що світяться, знаходяться у центрі міста, решта розподілені по парках і спальних районах. На підприємстві зазначають, що процес розбирання йде набагато швидше, ніж установки.

picture

Загалом на балансі підприємства близько 100 об'єктів 20 різновидів. Для того, щоб повністю їх розібрати в усіх районах міста, знадобиться ще кілька днів. Сьогодні основний масив робіт з демонтажу вже виконано, залишилися лише дрібні деталі.

picture

Також під час демонтажу святкові декорації перевіряють на несправність і відправляють на склад для техобслуговування. Оскільки погода цієї зими була мінлива, це могло позначитися на стані інсталяцій.

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" писав про те, що на підготовку міста до Нового року було виділено 4,4 млн гривень. Усі кошти мають піти на встановлення новорічної ялинки та святкових декорацій. Окрім новорічної ялинки, на площі з'явилася піксельна сітка "Зоряне небо", святковий навіс, скульптура Діда Мороза, а також робітники встановлять огорожу святкового містечка. Зазначається, що декорації мають простояти до 19 січня 2022 року.

Також видання повідомляло про те, що у Мережі опублікували відео, у якому показали, як виглядає новорічний Харків ввечері з висоти. Докладніше читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися