До кінця року: у Харкові перекрили ділянку дороги

Городян попередили про тимчасові незручності

Відсьогодні у Харкові практично на рік було перекрито ділянку дороги у Шевченківському районі міста. Про це повідомили у пресслужбі Харківської міської ради.

За словами джерела, з 24 січня рух транспорту обмежений у районі будівлі №2/4 на вул. Коцарській на перехресті з вул. Різдвяною. Зазначається, що обмеження діятимуть до 31 грудня поточного року.

У Департаменті інфраструктури пояснили, що тимчасові незручності пов'язані з реконструкцією фасаду будівлі. Зазначається також, що ця ділянка буде закрита і для руху пішоходів.

"Також частину вулиці закриють для руху пішоходів. Обійти ділянку можна з протилежного боку вказаних вулиць", - зазначили у мерії.

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що з 24 січня у Харкові вийшли на новий маршрут муніципальні автобуси турецької фірми Karsan. Усього на лінії працюватиме три муніципальні автобуси. У Харківській міській раді розповіли, що раніше перевізник відмовився від нерентабельного маршруту. Тому було ухвалено рішення випустити на цей маршрут автобуси "Карсан". Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Харкові планують виробляти автобуси турецької фірми "Карсан". Найближчим часом місто відвідають фахівці компанії Karsan і проведуть необхідні розрахунки кількості потрібного обладнання. Вже відомо, що муніципальний транспорт курсуватиме міськими маршрутами. Вони будуть доступні всім громадян пільгових категорій. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися