Автобуси Karsan вийдуть на ще один маршрут у Харкові

Муніципальний транспорт на новий маршрут виведуть із наступного тижня

З понеділка у Харкові вийдуть на новий маршрут муніципальні автобуси турецької фірми Karsan. Про це повідомляє видання "РЕДПОСТ", посилаючись на інформацію працівників КП "Тролейбусне депо №2".

За словами джерела, з 24 січня автобуси "Карсан" обслуговуватимуть маршрут № 67 у Харкові. Усього на лінії працюватиме три муніципальні автобуси. Маршрут зв'яже станцію метро "Холодна гора" із "Центральним ринком". Разовий проїзд автобусом становитиме дев'ять гривень.

Причиною таких змін полягає у відмові перевізника від нерентабельного маршруту. Тому рухливий склад змінили на муніципальний.

Варто зазначити, що наразі міська влада займається відновленням занедбаних маршрутів, від яких відмовилися перевізники. Для цього місто виробило закупівлю 150 нових автобусів. Зрештою Харків планує повністю змінити весь міський транспорт на муніципальний.

Нагадаємо, що з 18 січня у Харкові автобуси Karsan вийшли на новий маршрут. Зазначається, що перевізник відмовився від цього маршруту та міська влада зробила його муніципальним. У міській раді розповіли, що на цей момент у Харкові муніципальні автобуси курсують на 28 міських маршрутах.

Також портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що у Харкові планують виробляти автобуси турецької фірми "Карсан". Незабаром до міста мають приїхати фахівці компанії Karsan для проведення розрахунків кількості необхідного обладнання. Муніципальні автобуси курсуватимуть міськими маршрутами. Вони будуть доступні всім громадян пільгових категорій. Подробиці читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися