Мерія витратить понад 46 млн гривень на «Карту харків'янина»: подробиці

Ці кошти витратять на випуск нових "Карт харків'янина"

Комунальне підприємство "Харківпасс" планує укласти договір з фірмою "Фінансова компанія "Платіжний центр" та замовити у неї 745 тисяч "Карток харків'янина". Про це повідомляє Харківський антикорупційний центр (ХАЦ).

За словами джерела, відповідну інформацію було опубліковано на порталі електронних закупівель Prozorro. Згідно з договором, фірма повинна буде випустити 745 тисяч нових X-card за 46,6 мільйона гривень.

Зазначається, що закупівля "Карток харків'янина" за бюджетні кошти відбувається не вперше. Так, минулого року було придбано майже 475 тисяч "карт". Тоді на закупівлю витратили 29,9 млн гривень. Ціна однієї такої картки становила від 60 до 78 гривень.

Загалом, з огляду на торішню закупівлю та ту, що відбудеться цього року, на "Картки харків'янина" буде витрачено приблизно 76 мільйонів гривень.

У ХАЦ наголосили, що проводити закупівлю "X-card" планують за переговорною процедурою, без проведення аукціону. У комунальному підприємстві заявили, що аукціон не проводиться через відсутність конкуренції з технічних причин. ТОВ "Фінансова компанія "Платіжний центр" має виняткове право випуску оплати проїзду у транспорті м. Харкова.

Довідково: "Карта харків'янина" - унікальний соціальний проєкт. Власники "X-card" мають можливість отримувати різні знижки у магазинах, кінотеатрах, закладах тощо, які приєдналися до проєкту.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що власники "Картки харків'янина" тепер можуть отримувати ще одну додаткову знижку у зв'язку з тим, що у проєкту з'явився новий партнер. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що "Карта харків'янина" розширює мережу партнерів. На сьогодні у програмі лояльності проєкту вже беруть участь 120 компаній, установ і фірм.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися