На Харківщині школярів продовжують переводити на "дистанційку"

Зміни у навчальному процесі відбулися для учнів чотирьох ліцеїв

Слідом за містом Зміїв на дистанційне навчання школярів відправили й у Первомайському. Про це повідомляється у пресслужбі Першотравневої міської ради.

У мерії наголосили, що із завтрашнього дня, 27 січня, учні багатьох навчальних закладів громади перейшли на дистанційне навчання. Причиною, що послужила для переведення школярів на "дистанційку" стало значне погіршення ситуації із захворюваністю на COVID-19 та ГРВІ.

Які навчальні заклади перевели на дистанційне навчання:

Учні 1-11 класів

• Первомайський ліцей №2;

• Первомайський ліцей №5;

• Первомайський ліцей №6.

Учні 1-11-х класів

• Першотравневого ліцею Грушинського та Ржавчицького філій.

Зазначається, що учні Першотравневого ліцею №3 "Успіх" продовжують навчатися у звичайному режимі.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що з 25 січня у місті Зміїв перевели на дистанційне навчання одразу шість навчальних закладів. Причиною цього послужило щоденне зростання захворюваності. Щоб убезпечити учнів, було ухвалено відповідне рішення. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що 26 січня в Харківській області значно зросла кількість хворих на коронавірус. За останню добу кількість підтверджених випадків перевищила 1500. Це майже на 500 більше, ніж на день раніше.

Нещодавно в Харківській області були підтверджені перші випадки зараження новим штамом коронавірусу "Омікрон". Харків'янам розповіли, які симптоми відзначають у хворих. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися