Харківські ВНЗ починають переходити на "дистанційку"

Студенти будуть на "дистанційці" до 25 лютого

У Харкові, як і у Харківській області, з кожним днем погіршується ситуація із захворюваністю на COVID-19. У зв'язку з цим, деякі навчальні заклади починають переходити на дистанційне навчання. Таке рішення ухвалили й в Національному технічному університеті "Харківський політехнічний інститут", передає видання "Об'єктив".

Сьогодні, 27 січня, на офіційному сайті університету було опубліковано наказ ректора Євгена Сокола, згідно з яким навчальний процес для студентів проходитиме дистанційно протягом трьох тижнів.

"У зв'язку з погіршенням епідеміологічної ситуації в Україні, спричиненої поширенням респіраторної хвороби COVID-19 та стрімким поширенням коронавірусної хвороби (штаму "Омікрон"), з метою зменшення соціальних контактів та запобігання поширенню SARS-CoV-2, відповідно до рекомендацій МОН перевести освітній процес в університеті на дистанційну форму навчання", - йдеться у документі.

Дистанційне навчання розпочнеться для студентів з 7 лютого та триватиме до 25 лютого.

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що з 25 січня деякі навчальні заклади у місті Зміїв перевели на дистанційне навчання. Це пов'язано з погіршенням ситуації в області із захворюваністю на коронавірус. З метою убезпечити учнів було ухвалено рішення про тимчасовий перехід на "дистанційку".

Також до дистанційного навчання повернулися учні у місті Первомайський, що на Харківщині. Зміни у навчальному процесі відбулися для учнів чотирьох ліцеїв. Докладніше читайте в нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися