Ще в одному місті Харківської області школярів відправили на "дистанційку"

Діти навчатимуться дистанційно протягом двох тижнів

У місті Валки, що у Богодухівському районі Харківської області, у закладах загальної середньої освіти відбулися зміни у навчальному процесі. Два тижні діти навчатимуться з дому, дистанційно. Про це повідомляє пресслужба Валківської міської ради.

Так, на засіданні місцевої комісії з питань ТЕБ і НС, яку терміново скликав мер міста, було ухвалено рішення перевести учнів 5-11 класів на дистанційне навчання з 31 січня. Загалом на "дистанційці" діти навчатимуться два тижні. Причиною цього стало погіршення епідеміологічної ситуації.

Зазначимо, що 30 січня у Харківській області було виявлено понад 1700 нових випадків захворювання на коронавірусну інфекцію. Згідно з офіційними статистиками, щодня йдеться вже про понад тисячу хворих, хоча ще два тижні тому показники не доходили до тисячі випадків за добу. Тому багато шкіл зараз переводять на "дистанційку".

Як заявили у пресслужбі Валківської міської ради, учні 1-4 класів і надалі відвідуватимуть заняття у школі незалежно від епідемічної ситуації за умови дотримання у них відповідних санітарних протиепідемічних заходів і здійснення обов'язкового щоденного контролю за станом здоров'я.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що у Чугуївській громаді учнів 5-11 класів перевели на дистанційне навчання у зв'язку зі стрімким зростанням показників захворюваності на ГРВІ у навчальних закладах.

Також видання повідомляло про те, що під час засідання регіональної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Харківської області було ухвалено рішення не відправляти харківських школярів на дистанційне навчання.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися